Korábbi projektjeink

Ezen az oldalon a korábban megvalósult, lezárt és/vagy felfüggesztett projektjeinkkel kapcsolatos információkat találsz. 

Úti beszámoló 2015 - hulladékprojekt csoportfeladat

Shanzui ovi

A Mombasa melletti Shanzu nyomornegyedében üzemelt az az óvoda, melyet 2017 és 2020 között kisebb-nagyobb rendszerességgel támogattunk. 

Az oviba – amit célszerűbb iskolaleőkészítőnek hívni – csonka családok, egyedülálló fiatal anyák és alkalmi munkások rászoruló gyerekei jártak. 

Úti beszámoló 2015 - hulladékprojekt csoportfeladat

"Taka taka" - hulladékprojekt

Kenyában sok helyen elszórják a szemetet, és jellemzően a kert végében vagy az utcán égetik el a háztartási hulladékot.

A projekt során elsősorban utóbbi problémára kerestük a megoldást a hulladékcsökkentésre és az edukációra helyezve a hangsúlyt.

Esővízgyűjtés Kenyában - tartály

Esővízgyűjtés Kenyában

A projekt célja, hogy egy vidéki kenyai településen élő mintegy 550 fős közösség rászoruló családjai számára biztosítsuk az esővízgyűjtés lehetőségét.

A kiválasztott családok házait csatornákkal látjuk el, valamint 3500 literes esővízgyűjtő tartályt biztosítunk számukra.

shamba kert Afrikában

Shamba - Kert Afrikában

Agrárprojekt Afrikában, melynek keretében új mezőgazdasági módszerekkel és a helyiek számára ismeretlen ehető növényekkel terveztük megismertetni a helyi közösség-tagjait.

A projekt eslő fázisában – a szakértő javaslatára – elsősorban a megfelelő termesztő közeg (talaj) kialakítására fókuszáltunk. Erőforrás-hiány miatt az első fázist követően a projekt lezárásra került.

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről!

Ha nem akarsz lemaradni aktuális híreinkről, és szeretnéd az elsők között olvasni cikkeinket, iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési

Sikeresen feliratkoztál. Hamarosan érkezik első levelünk. Ha mégsem, kérjük, ellenőrizd spam mappád vagy - ha Gmailt használsz - a promóciók között. Ha ott sem találod, vedd fel velünk a kapcsolatot az [email protected] email címen.

Pin It on Pinterest

Share This