Korábbi projektjeink

Ezen az oldalon a korábban megvalósult, lezárt és/vagy felfüggesztett projektjeinkkel kapcsolatos információkat találsz. 

Úti beszámoló 2015 - hulladékprojekt csoportfeladat

Shanzui ovi

A Mombasa melletti Shanzu nyomornegyedében üzemelt az az óvoda, melyet 2017 és 2020 között kisebb-nagyobb rendszerességgel támogattunk. 

Az oviba – amit célszerűbb iskolaleőkészítőnek hívni – csonka családok, egyedülálló fiatal anyák és alkalmi munkások rászoruló gyerekei jártak. 

Úti beszámoló 2015 - hulladékprojekt csoportfeladat

"Taka taka" - hulladékprojekt

Kenyában sok helyen elszórják a szemetet, és jellemzően a kert végében vagy az utcán égetik el a háztartási hulladékot.

A projekt során elsősorban utóbbi problémára kerestük a megoldást a hulladékcsökkentésre és az edukációra helyezve a hangsúlyt.

Esővízgyűjtés Kenyában - tartály

Esővízgyűjtés Kenyában

A projekt célja, hogy egy vidéki kenyai településen élő mintegy 550 fős közösség rászoruló családjai számára biztosítsuk az esővízgyűjtés lehetőségét.

A kiválasztott családok házait csatornákkal látjuk el, valamint 3500 literes esővízgyűjtő tartályt biztosítunk számukra.

shamba kert Afrikában

Shamba - Kert Afrikában

Agrárprojekt Afrikában, melynek keretében új mezőgazdasági módszerekkel és a helyiek számára ismeretlen ehető növényekkel terveztük megismertetni a helyi közösség-tagjait.

A projekt eslő fázisában – a szakértő javaslatára – elsősorban a megfelelő termesztő közeg (talaj) kialakítására fókuszáltunk. Erőforrás-hiány miatt az első fázist követően a projekt lezárásra került.

Pin It on Pinterest

Share This