Szponzort keresünk

Általános iskolás diákok

Milki Roba

Milki Roba

Milkit és fiútestvérét egyedül álló anya nevelte fel. Az anya egy virágültetvényen dolgozott, mint alkalmi munkás. Amikor a vállalatnál leépítések kezdődtek, nem kapott több munkát. Munka nélkül nagyon elkeseredett és frusztráltnak érezte magát, amiért nem tudja eltartani a gyerekeit. Milkit ezért az egyik nagynénje vette magához. Az anya közben a kőfejtőben kezdett el dolgozni, ahol egyszerű, házi készítésű kalapáccsal töri a köveket apró kavicsokká, amit aztán az építőiparban hasznosítanak. (Megj.: ezzel a nehéz és az egészségre káros munkával nagyon keveset lehet keresni.)

Judy Mbuli

Judy Mbuli

Judyt egyedül álló anyja nevelte, aki azonban nemrégiben – hosszan tartó betegség után – vastagbél rákban meghalt. A nagynénjük vette magához Judyt és bátyját. A nagynéninek van három saját gyereke is. Megfelelő jövedelemforrás hiányában a nagynéni abból a kis pénzből tartja el a gyerekeket, amit a szomszédságban mosással meg tud keresni. Ez viszont nagyon kevés jövedelmet jelent, tekintettel arra, hogy nyomornegyedben élnek, ahol kevesen engedhetik meg maguknak, hogy fizessenek a mosásért. Judy okos lány, és designer szeretne lenni.
Whitney Ayako

Whitney Ayako

 

Az édesapa, mint egyetlen kenyérkereső, egy üzemben dolgozott alkalmi munkásként, de a leépítések miatt elvesztette munkáját. Mivel új munkát nem tudott találni, így a család nehéz helyzetbe került. Abból a kevés pénzből élnek, amit az édesanya a környéken ruhák mosásával meg tud keresni.
Whitney tehetséges lány, aki szeret úszni és ugrókötelezni. Divattervező akar lenni.

Középiskolás diákok

Ruth Nyanduko

Ruth Nyanduko

Ruth és két testvérét édesanyjuk egyedül neveli, miután édesapjuk tragikus módon egy autóbalesetben meghalt. Alapvető végzettség, ismeretek és készségek hiányában zöldségstandot üzemeltet, a bevétel azonban nem elég a család fenntartására és a gyerekek iskoláztatására.
Ruth nagyon szorgalmas és fókuszált. Szeret könyvet olvasni, és ápolónő akar lenni.

Szeretnéd valamelyik gyerkőcöt támogatni? 

Lépj kapcsolatba velünk!

Ha szeretnél kapcsolatba lépni velünk, írj az [email protected] e-mail címre vagy üzenj a jobb oldali űrlap segítségével. Amint tudunk, válaszolunk.

Facebookon is megtalálsz minket az AfRoho oldalon vagy a lenti ikonra kattintva.

Alapítványunk egyéb elérhetőségeit ide kattintva találod.

Az üzenet elküldéséhez el kell fogadnod az adatkezelési szabályzatot (azaz be kell jelölnöd lenti rubrikát):

13 + 7 =

Pin It on Pinterest

Share This