Szponzort keresünk

Általános iskolás diákok

Milki Roba

Judy Mbuli

Judyt egyedül álló anyja nevelte, aki azonban nemrégiben – hosszan tartó betegség után – vastagbél rákban meghalt. A nagynénjük vette magához Judyt és bátyját. A nagynéninek van három saját gyereke is. Megfelelő jövedelemforrás hiányában a nagynéni abból a kis pénzből tartja el a gyerekeket, amit a szomszédságban mosással meg tud keresni. Ez viszont nagyon kevés jövedelmet jelent, tekintettel arra, hogy nyomornegyedben élnek, ahol kevesen engedhetik meg maguknak, hogy fizessenek a mosásért. Judy 7. osztályos, okos lány, és designer szeretne lenni.

Caren Ohonda

Caren Ohonda

 

Caren édesapja nagyon beteg – akut légzési problémákkal küzd -, így nem tudja ellátni a családját. A család megélhetését az édesanya biztosítja, aki Nyugat-Kenyában háztartási alkalmazottként dolgozik egy családnál, de a keresete nem elég az 5 gyerek eltartására és iskoláztatására.
Caren 5. osztályba jár. Nagyon fegyelmezett és szorgalmas, orvosnak készül. Szabadidejében olvasni szeret.

*A fent említett évfolyamok a 2023-as tanévben érvényesek.

Középiskolás diákok

Mulhat Ahmed

Mulhat Ahmed

Mulhatot édesanyja egyedül neveli, miután az édesapja hosszú betegség után meghalt. Az anyának nincs stabil munkája és szakképzettsége. A környéken vállal mosást, takarítást vagy bármilyen más alkalmi feladatot, amely némi bevételt hozhat, hogy ennivalót tudjon tenni az asztalra a család számára, de a bevétele nem elég a 8 gyermeke iskoláztatására.
A 2. osztályos Mulhat egy szorgalmas és elszánt lány, aki szeret focizni, és légikísérő szeretne lenni.

Stella Akola

Stella Akola

A családban az apa az egyetlen kenyérkereső, mert Stella édesanyjának egészségügyi problémái vannak és így nem tud dolgozni. Az apának nincs semmilyen szakképzettsége, ezért alkalmi munkákat végez. Bármit elváll, ami az útjába kerül és amíg némi bevételt hoz, amiből ennivalót tud vásárolni a 13 tagú család számára.
Stella 2023-ban kezdte a 2. osztályt.

*A fent említett évfolyamok a 2023-as tanévben érvényesek.

Szeretnéd valamelyik gyerkőcöt támogatni? 

Lépj kapcsolatba velünk!

Ha szeretnél kapcsolatba lépni velünk, írj az [email protected] e-mail címre vagy üzenj a jobb oldali űrlap segítségével. Amint tudunk, válaszolunk.

Facebookon is megtalálsz minket az AfRoho oldalon vagy a lenti ikonra kattintva.

Alapítványunk egyéb elérhetőségeit ide kattintva találod.

Az üzenet elküldéséhez el kell fogadnod az adatkezelési szabályzatot (azaz be kell jelölnöd lenti rubrikát):

11 + 13 =

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről!

Ha nem akarsz lemaradni aktuális híreinkről, és szeretnéd az elsők között olvasni cikkeinket, iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési

Sikeresen feliratkoztál. Hamarosan érkezik első levelünk. Ha mégsem, kérjük, ellenőrizd spam mappád vagy - ha Gmailt használsz - a promóciók között. Ha ott sem találod, vedd fel velünk a kapcsolatot az [email protected] email címen.

Pin It on Pinterest

Share This