Melvin alelnöki ösztöndíjban részesült

2016. 02. 12. | Boston iskolák

Mint arról korábban beszámoltunk, Melvin Akumu, akinek tanulmányait a Boston Children Centre-ben évek óta magyar szponzor támogatta, kiváló eredményt ért el az általános iskolai záróvizsgán. 406 pontjával – holtversenyben – az iskola legjobb tanulója lett.

Melvin kiváló teljesítményére a Kenyai Alelnöki Hivatal és az alelnök felesége, Rachel Ruto is felfigyelt. Melvinnek középiskolai tanulmányai idejére ösztöndíj lehetőséget ajánlott a jó nevű Butere Girls High School állami iskolában, így Melvin ezentúl ott folytatja tanulmányait.

Melvinnek ezzel remek lehetősége nyílt arra, hogy a középiskola után egyetemen folytathassa majd tanulmányait.

Nagyon büszkék vagyunk Melvinre. Külön öröm számunkra, hogy ehhez a kiváló eredményhez egy magyar támogató révén mi is hozzájárulhattunk. Sok sikert kívánunk Melvinnek további tanulmányaihoz, és kívánunk neki sikeres, boldog életet!

Köszönjük a korábbi szponzornak az évek óta tartó támogatást és kitartást. Külön hálásak vagyunk azért, amiért Melvin helyzetének rendeződésével úgy döntött, hogy a jövőben egy másik rászoruló gyereket, Metrint fogja támogatni, ezzel újabb lehetőséget biztosítva egy tehetséges, rászoruló kislánynak.

Iratkozz fel!

Szeretnél rendszeresen értesítést kapni a legújabb bejegyzésekről és aktuális híreinkről? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Korábbi

Pin It on Pinterest

Share This