Akinyi elkezdte középiskolai tanulmányait

2016. 02. 12. | Szervezeti hírek

Az Afroho támogatásának köszönhetően a Kowuori Gyermektámogatási Programunk egyik diákja, Catherine Akinyi tegnap megkezdhette tanulmányait a környék egyik jó nevű középiskolájában. Akinyi az általános iskolát kimagasló eredménnyel zárta, a Kowuori Általános Iskolában ő érte el a legtöbb pontot a záróvizsgán, így a környék legjobb iskoláiba kapott „meghívást”. A család választása végül a Kowuortól mintegy 20 km-re lévő Dudi Lány Középiskolára esett, ahol a lányok bentlakásos rendszerben tanulnak. (A középiskolai jelentkezési rendszerről bővebben itt olvashatsz.)

Akinyi számára az évkezdéshez szükséges összeg mintegy kétharmadát végül a család teremtette elő (részben kölcsönből), de a még hiányzó összeg biztosításával mi is hozzájárultunk Akinyi iskolakezdéséhez.

Sok sikert és az eddigiekhez hasonló jó eredményeket kívánunk Akinyinek a középiskolai tanulmányokhoz!

Bár az iskolakezdéshez szükséges összeget most sikerült előteremteni, a tandíjak kifizetése és a tanszerek megvásárlása a család számára jelentős terhet okoz. Ha szeretnél segíteni és akár rendszeresen, akár egyszeri adomány révén támogatnád Akinyi tanulmányait, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az [email protected] e-mail címen. Köszönjük.

Akinyi elkezdte középiskolai tanulmányait - Akinyi
Akinyi az iskola udvarás
Akinyi elkezdte középiskolai tanulmányait - Akinyi és a felszerelés
Akinyi a kollégiumi felszereléssal

Iratkozz fel!

Szeretnél rendszeresen értesítést kapni a legújabb bejegyzésekről és aktuális híreinkről? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Korábbi

Pin It on Pinterest

Share This