Büszkeségünk, Clare

2019. 11. 04. | Boston iskolák

Büszkeségünk ClareClare rendkívül szegény családból származik. Családjának anyagi támogatására sajnos már egészen kicsi korától nem számíthat, ezért Clare tanulmányait – a nairobi Boston Iskolákban – évek óta magyar támogatók finanszírozzák. A támogatás nélkül Clarenek esélye sem lett volna az általános iskola, majd a középiskola elvégzésére.

A támogatásnak hála azonban Clare tavaly leérettségizett és remek eredményének köszönhetően idén októbertől felvételt nyert a nairobi Kenyatta Egyetem kereskedelmi (BSc) szakára. Ez hatalmas lehetőség Clare számára, melynek segítségével végérvényesen maga mögött hagyhatja a nyomornegyedet és olyan életet élhet, amelyről a szülei álmodni sem mertek.

A tanulmányai megkezdéséhez szükséges legfontosabb költségek – tandíj, szállás, közlekedés, étkezés – első féléves fedezetét szerencsére sikerült előteremteni, így Clare a közelmúltban ténylegesen is megkezdte tanulmányait az egyetemen. (A képek az egyetem területén – a könyvtárban, az udvaron és az épület előtt – készültek.)

Clarenek azonban a tanulmányaihoz és az egyetemi adminisztrációs kötelezettségeinek teljesítéséhez nagy szüksége lenne egy laptopra is. Ennek beszerzésére sajnos nem áll rendelkezésünkre a szükséges összeg.

Ha Te is szeretnél segíteni Clarenek a laptop megszerzésében, kérjük, támogasd adományoddal kezdeményezésünket.

Számlaszámunk (ahová az adományokat várjuk):

VitaFutura Kh. Alapítvány 16200199-11526302
A közleményrovatba pedig ne felejtsd el beleírni: “Clare”

Nagyon köszönjük.

Iratkozz fel!

Szeretnél rendszeresen értesítést kapni a legújabb bejegyzésekről és aktuális híreinkről? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Korábbi

Pin It on Pinterest

Share This