Sikeres feliratkozás

Köszönjük szépen, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre.

Hamarosan érkezik az első levél az [email protected] e-mail címről.

Ha mégsem – és 15 percen belül sem kapod meg a levelet -, akkor kérjük, kövesd az alábbi lépéseket.

1

Nézd meg a spamek között!

Nem jellemző, de előfordulhat, hogy a levél véletlenül a spam mappádba került. Ha tényleg ott lapul, akkor 1) jelöld, hogy ez nem spam és/vagy 2) tedd be az e-mail címünk – az [email protected], a biztonságos címek közé.

Kész is vagy! Várhatod a következő levelet. 😉

2

Promóciós mappa?

Ha Gmailes címet adtál meg, előfordulhat, hogy a levél a “Promóciók”, vagy “Közösségi” lapra került. Ellenőrizd ezeket is!

Mivel ezeken a lapokon könnyebben átsiklik a figyelmed az üzenetek felett, javasoljuk, hogy húzd át a levelet az elsődleges lapra. Így a jövőben is oda érkeznek majd a levelek, és biztosan nem maradsz le semmiről.

3

E-mail cím rendben?

Ha sem a spamek között, sem az egyéb mappákban nem találod a levelet, akkor előfordulhat, hogy elírtad az e-mail címed.

Próbálj meg újból feliratkozni, de figyelj nagyon, hogy pontosan add meg az adataidat. Legfőképpen az e-mail cím pontosságára figyelj!

Mindent kipróbáltál, mégsem sikerült feliratkozni?

Küldj nekünk egy e-mailt a keresztneveddel (ahogy szeretnéd, hogy szólítsunk) és az e-mail címeddel  (ahová a leveleinket kapni szeretnéd) az [email protected] e-mail címre.

(Megköszönjük, ha azt is jelzed, hogy milyen hibába ütköztél, hogy ki tudjuk javítani, és másnak már ne legyen gondja vele. 😉 )

Nagyon sietsz, és nincs időd leveleket írogatni?

Kattints ide, és küldj egy üres levelet.  A tárgymezőbe annyit írj, hogy “feliratkozás”. Ebből tudni fogjuk, hogy szeretnél feliratkozni, és a küldő e-mail címét hozzáadjuk a listához.

A Facebook oldalunkat követed már?

Ha még nem, akkor itt az ideje. 🙂

Lájkold és kövesd az AfRoho Facebook oldalát, hogy azokról a képekről és sztorikról se maradj le, amelyek a weboldalon és a hírlevélben nem jelennek meg.

Pin It on Pinterest

Share This