Sikeres feliratkozás

Köszönjük szépen, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre.

Hamarosan érkezik az első levél az [email protected] e-mail címről.

Ha mégsem – és 15 percen belül sem kapod meg a levelet -, akkor kérjük, kövesd az alábbi lépéseket.

1

Nézd meg a spamek között!

Nem jellemző, de előfordulhat, hogy a levél véletlenül a spam mappádba került. Ha tényleg ott lapul, akkor 1) jelöld, hogy ez nem spam és/vagy 2) tedd be az e-mail címünk – az [email protected], a biztonságos címek közé.

Kész is vagy! Várhatod a következő levelet. 😉

2

Promóciós mappa?

Ha Gmailes címet adtál meg, előfordulhat, hogy a levél a “Promóciók”, vagy “Közösségi” lapra került. Ellenőrizd ezeket is!

Mivel ezeken a lapokon könnyebben átsiklik a figyelmed az üzenetek felett, javasoljuk, hogy húzd át a levelet az elsődleges lapra. Így a jövőben is oda érkeznek majd a levelek, és biztosan nem maradsz le semmiről.

3

E-mail cím rendben?

Ha sem a spamek között, sem az egyéb mappákban nem találod a levelet, akkor előfordulhat, hogy elírtad az e-mail címed.

Próbálj meg újból feliratkozni, de figyelj nagyon, hogy pontosan add meg az adataidat. Legfőképpen az e-mail cím pontosságára figyelj!

Mindent kipróbáltál, mégsem sikerült feliratkozni?

Küldj nekünk egy e-mailt a keresztneveddel (ahogy szeretnéd, hogy szólítsunk) és az e-mail címeddel  (ahová a leveleinket kapni szeretnéd) az [email protected] e-mail címre.

(Megköszönjük, ha azt is jelzed, hogy milyen hibába ütköztél, hogy ki tudjuk javítani, és másnak már ne legyen gondja vele. 😉 )

Nagyon sietsz, és nincs időd leveleket írogatni?

Kattints ide, és küldj egy üres levelet.  A tárgymezőbe annyit írj, hogy „feliratkozás”. Ebből tudni fogjuk, hogy szeretnél feliratkozni, és a küldő e-mail címét hozzáadjuk a listához.

A Facebook oldalunkat követed már?

Ha még nem, akkor itt az ideje. 🙂

Lájkold és kövesd az AfRoho Facebook oldalát, hogy azokról a képekről és sztorikról se maradj le, amelyek a weboldalon és a hírlevélben nem jelennek meg.

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről!

Ha nem akarsz lemaradni aktuális híreinkről, és szeretnéd az elsők között olvasni cikkeinket, iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési

Sikeresen feliratkoztál. Hamarosan érkezik első levelünk. Ha mégsem, kérjük, ellenőrizd spam mappád vagy - ha Gmailt használsz - a promóciók között. Ha ott sem találod, vedd fel velünk a kapcsolatot az [email protected] email címen.

Pin It on Pinterest

Share This