Első féléves tandíjak

2015. 03. 09. | Boston iskolák

December végén átutaltuk kenyai partneriskolánk, a Boston Iskolák részére a jelképes örökbefogadói díjakból és az egyszeri támogatásokból befolyt összeget, összesen 544.230,- Ft-ot. Az összeg felhasználásáról a héten kaptuk meg az iskola tájékoztatóját.

A vártnál magasabb forint-dollár árfolyamnak köszönhetően az átutalt összeg sajnos a tervezettnél jóval kevesebb kenyai shillinget eredményezett, így az öt általános és négy középiskolás állandó támogatott (jelképesen örökbefogadott) gyerkőc tandíja mellett az egyszeri támogatásokból – a tervezett teljes féléves díjjal ellentétben – a kiválasztott kisgyerek, Richard 1. féléves tandíjának csak egy részét tudtuk finanszírozni, de támogatásunknak köszönhetően ő is új egyenruhában kezdhette az idei évet.

A befizetett támogatásoknak köszönhetően összesen 11 kenyai iskolás folytathatja tanulmányait idén is magyar szponzorok jóvoltából. (Egy további gyerkőc tandíját szponzora kivételesen nem alapítványunkon keresztül fizette, hanem közvetlenül az iskola részére utalta.)

A fenti képen az általános iskolás gyerekek egy része látható új egyenruhájukban. Tapasztalataink szerint a ruhák évvégére eléggé elhasználódnak majd, de most még kifejezetten jól mutatnak a gyerekeken. 🙂

Ha Te is szeretnél jelképes örökbefogadó lenni vagy egyszeri összeggel támogatnád valamelyik rászoruló gyereket, kérjük, jelentkezz az [email protected] e-mail címen. Köszönjük.

Iratkozz fel!

Szeretnél rendszeresen értesítést kapni a legújabb bejegyzésekről és aktuális híreinkről? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Korábbi

Pin It on Pinterest

Share This