Segíts egy rongybabával!

2018. 02. 25. | Shanzui ovi

Oborzil Melinda vadonatúj és szuper jó kezdeményezése a shanzui ovi támogatására, amelyet – velünk előzetesen egyeztetve – a Facebookon indított el tegnap. <3

Segíts egy rongybabával“Olyan anyukàkat,nőket,lànyokat vagy nagymamàkat keresek akik szeretnek rongybabàkat varrni vagy horgolni, s részt vennének ezzel egy kenyai elmaradott óvoda (a bérleti dìj hiànyàban bezárják az ovit) megsegítésén. A babàkat később licitre bocsájtanám az ismerőseim között és a befolyt összeggel egy kint élő magyar làny vàsárolna élelmiszereket és alapvető dolgokat, illetve hozzájárulna a bérleti díjhoz is a shanzui óvoda/óvodàsok részére.
Ha ismersz valaki, aki szívesen csatlakozna kérlek juttasd el ezt az üzenetet hozzà.
Egy rongybabàval több kis ovis életét teszed könnyebbé és biztosítod azt, hogy legalàbb egy ideig legyen nekik élelmiszer biztosítva.
Írjatok nyugodtan és osszátok meg a bejegyzést.
Köszönjük ♡”

A kezdeményezést hazai koordinációját Melinda – az AfRoho önkénteseként – végzi. Ha szeretnél segíteni, kérjük, vedd fel közvetlenül Melindával a kapcsolatot (Facebookon keresztül itt) vagy írj nekünk, és mi összekötünk vele.
A kezdeményezés kapcsán összegyűlt támogatásból, az AfRoho program vezetője, Vaszari Móni fog bevásárolni az ovisok számára. <3

Iratkozz fel!

Szeretnél rendszeresen értesítést kapni a legújabb bejegyzésekről és aktuális híreinkről? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Korábbi

Pin It on Pinterest

Share This